Galéria

GYIK

Sportdíjak

A rendezvényem előtt mennyi idővel érdemes megrendelni a díjazást?

Ez függ a díjak mennyiségétől és azok kivitelétől is. Általában elég 1 héttel a díjátadó előtt megrendelni a termékeket, egyedi termékek esetén viszont ez az idő hosszabb lehet.

 

Van olyan termék amit azonnal átvehetek az üzletben?

Bőven, feltéve ha megfelel gravírozás nélkül. Serlegből, éremből, oklevélből folyamatosan több száz darab van az üzletben is.

 

Egyesületemnek, önkormányzatomnak, országomnak saját emblémával gravírozott díjakra van szüksége. El tudnak készíteni ilyen jellegű gravírozást is?

Nem akadály. Bővebben a gravírozás témakörben

 

Hol vehetem át az elkészült díjakat?

Veszprémi üzletünkben, postai kiszállítással megadott címre, vagy akár mi is elszállíthatjuk a rendezvény helyszínére.

 

end faq

Gravírozás

Milyen határidővel vállalnak feliratkészítést, gravírozást?

Ez leginkább a munka jellegétől és a már meglévő megrendelések mennyiségétől függ. Ajándéktárgyakra, ékszerekre általában 2-3 nap, adattáblák és kapcsolófeliratok 2-3 nap, serlegek és érmek feliratozása általában 3-4nap, cégtáblák és feliratrendszerek kiviteltől függően 1-2 hét.

 

Milyen felületekre, tárgyakra tudnak gravírozni?

Szinte mindenre. Karikagyűrűkre kívül és belül, íves felületű karkötőkre, medálokra, ékszerdobozokra, kulcstartókra, tollakra, poharakra és borosüvegekre, fém termoszokra és flaskákra, bőrrel és plüssel bevont tárgyakra, díszkardokra, késekre, gyufaszálra, citromra ,parizerre. Próba kérdése...

 

Nem csak betűket szeretnék vésetni, hanem valamilyen mintát vagy rajzot is. Pl. egy szép virágszálat vagy egy villáskulcsot. Van Önöknek rajzgyűjteményük, amiből választhatok?

Legálisan beszerzett profi grafikai gyűjteményeink vannak, melyből a megrendelő kedvére választhat alkalomhoz illőt.

 

Saját grafikát, logót szeretnék a gravíroztatni. Megoldható?

Természetesen. A rajzra a jó minőségű munkához vektorgrafikus formátumban lesz szükségünk. Kiterjesztések: cdr, ai, dwg, dxf, eps, pdf stb.

 

Nincs meg a rajz vektorgrafikus formátumban, csak képem van róla. Át tudják alakítani nekem?

Megrajzoljuk raszteres képről, papírlapról vagy akár barlangrajzról is:). Ez a grafika bonyolultságától függően feláras, viszont egyszeri költség/rajz.

 

end faq

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Adatvédelmi tájékoztató